Home | Repositories | Statistics | AboutBrowse by Type


TitleDate
1. Претставник од Македонија за Гинис во проектот „One human“2021
2. Солист на виолина во композицијата „Трепет“ во дует со Благојче Трајковски2021
3. Вокал, автор на музика и текст на композицијата „Take me“ во соработка со американскиот продуцент JAWFRE2020
4. Вокал, автор на музика, текст и аранжман на композицијата „Летај“2020
5. Аранжман и вокална изведба на „Заветна“2019
6. Автор на музика и текст на детска песна за серијалот ДАЈТЕ МУЗИКА2019
7. Автор на музика и текст на детска песна за серијалот ДАЈТЕ МУЗИКА2019
8. Студиски албум „ATISARGA“2019
9. Compact Disc - Music by Members of the Royal Dynasty Bernadotte in Sweden (DUX 1597)2019
10. Влијанието на користењето на интернетот врз продуктивноста на претпријатијата во Република Македонија2018
11. Стандардите за квалитет – маркетинг алатка за развој на претпријатијата од областа на прехранбената индустрија во Република Македонија и регионот на Западен Балкан2018
12. Music, arrangement, vocals and producer: Bozhik bez muzika2018
13. INTERNATIONAL CHORAL CONTEST HABANERAS AND POLYPHONY TORREVIEJA (SPAIN)2018
14. Автор на музика и аранжман, продуцент и придружни вокали на композицијата „Ние сме сите Македонија“2018
15. Автор на музика и аранжман на песната „Волкот лош“2018
16. Автор на музика и аранжман на песната „Моето семејство“2018
17. Вокална изведба на композицијата „Longings“ чиј автор е германскиот композитор Tonio Th. Fruehauf2018
18. Управување со интелектуален капитал како клучен ресурс за постигнување конкурентска предност2017
19. Music and arrangement: Ninje Otpushchaeshi (All-Night Vigil)2017
20. Music and arrangement: Children of the Cosmos2017
21. Piano concerto no.22015